Tips

 

LATYKA B&B is het hele jaar geopend.

Handig om te weten

Er is een stalling voor een aantal motoren en fietsen. Het gebruik van deze stalling is gratis maar voor eigen risico.
Op de dag van aankomst zijn de kamers beschikbaar vanaf 16:00 uur tot 18.00 uur. Wil je, of sta je erop eerder te komen dan zullen wij een halve dag extra in rekening brengen.
Uitchecken voor 11.00 uur. Handdoeken liggen klaar en de bedden zijn opgemaakt.

Kelderbar en/of terras zijn geopend vanaf 16.00 uur tot 01.00 uur.
Het ontbijt(buffet) is geopend van 08.00 uur tot 10.00 uur.


Extra info

- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Nederlands-, Duits- en Engelstalig

Op alle reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
 

RESERVERINGEN

Reserveringen worden geaccepteerd per email of via het automatische reserveringsformulier op onze website. Reserveringen zijn vrijblijvend en alleen bedoeld voor het verkrijgen van informatie over de beschikbaarheid bij LATYKA B&B. Van LATYKA B&B ontvang je een email met betrekking tot de reservering. In deze email word je geïnformeerd over de beschikbaarheid, de tarieven en alle andere nodige informatie met betrekking tot je reservering. Na het ontvangen van deze informatie kan je beslissen of je daadwerkelijk wilt reserveren. Het verzoek van een reservering dient per email aan LATYKA B&B te worden gestuurd. LATYKA B&B houdt het aantal aangevraagde reserveringen 7 dagen in optie. Je dient binnen 7 dagen te beslissen of je gaat reserveren. Indien LATYKA B&B binnen de optietermijn geen reactie ontvangt van de aanvrager vervalt de optie en wordt de reservering ongedaan gemaakt.

Reserveringen worden altijd door LATYKA B&B bevestigd met een reserveringsbevestiging via email. In deze reserveringsbevestiging staan tevens de betalingsvoorwaarden met betrekking tot de reservering. De contactpersoon die de reservering aanvraagt is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die voortkomen uit de reservering. Er kunnen geen rechten aan reserveringsaanvragen worden ontleend. LATYKA B&B behoudt zich het recht voor om reserveringen te weigeren.
 

Zie ook onze algemene voorwaarden.