LATYKA TRIPLE HONEY

Wat een succes!! Samen met Microbrouwerij De Rechter hebben wij een triple, met toevoeging van honing van een lokale imker, gebrouwen.
SMAAK/AROMA: Een blonde triple honingbier. Na enkele slokjes kan een medium bitterheid worden waargenomen met een lichte zoetheid afkomstig van de toegevoegde lokale honing (tijdens de gisting werd 17 kg honing toegevoegd per 500L bier) en eindigend met een heel subtiel vleugje alcohol. Een evenwichtig bier met een afdronk die licht bitter, droog en lichtzoet is. De triple honey heeft een alcoholpercentage van 7,5% en is te verkrijgen in flesjes van 33cl. Ben je nieuwsgierig geworden, kom deze dan snel eens proeven!!

Via onze webshop kan je een kadoverpakking bestellen met twee flesje tiple honey bier (Voor nu alsnog alleen afhalen). Daarnaast ook het officiële T-shirt met het LATYKA BIER logo.

Enkele reacties:
"Succes verzekerd .... lekker biertje, laat zich vlot drinken", "Lekkerrrr ',
"Is lekker en heb het dan wel erg grondig getest", "Smaakte goed", "Na een kleine test is ze goed", "Top biertje, beter dan PEAK".

Volg LATYKA Belgium Beer ook op Facebook en op Instagram

Verkooppunten

We zijn erg verheugd dat LATYKA Belgium Beer te verkrijgen is bij de volgende ondernemingen:
Au Petit Creux in Ovifat, Robertville Tourist Office in Robertville, Martin Auto Parts MAP53 in Robertville, Auberge du Lac in Robertville.
In Nederland zijn dat:
Pollekebier in Veenendaal, Grand cafe Bu!ten in De Bilt.